Exclusieve vintage tent

Wij hebben ons assortiment uitgebreid! Met onze nieuwe tentlijn ‘VINTAGE’ kunnen we uw evenement van een unieke sfeer voorzien: naast de bekende aluminiumhallen en onze skihut-tenten, bieden we nu ook modellen die volledig zijn opgebouwd uit robuuste design-materialen. Een huiselijke en warme sfeer is nu geen probleem meer, dankzij vintage wanden van ruw, blank hout met ijzeren details. Volledig in stijl bieden we houten design balustrades, industriële verlichting en natuurlijk de zichtbare spankabels, om een moderne totaalervaring neer te zetten.

Deze VINTAGE-tenten zijn leverbaar met zwarte of cappuccino en zelfs transparante bovendoeken. Het is zelfs mogelijk om uw inrichting uit handen te geven: we hebben bijpassende meubels van steigermateriaal en hout in ons horeca-meubilair opgenomen. Zo voorzien wij uw evenement in één klap van een VINTAGE-uitstraling.

In vijf groottes beschikbaar: 5 meter / 8 meter /10 meter / 12.5 meter /15 meter

De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie, deze zal in overleg met u worden vastgesteld en in de offerte worden verwerkt.

Galerij