Tent huren in Tiel

Een personeelsfeest, een bruiloft of misschien wel een festival: met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Tiel wordt gezien als een bruisend streekcentrum, een levendige evenementenstad. Van Vught Verhuur. De combinatie van een rijke historie, de handelsallure van een voormalige Hanzestad en de gezellige sfeer maakt van Tiel een stad met een optimale evenementensfeer. Van Vught Verhuur is hiermee bekend en biedt met een zeer uitgebreid assortiment partytenten de optimale mogelijkheden om ook uw party in Tiel en omgeving te laten slagen. Een goede party begint tenslotte vaak met het kiezen van de juiste partytent, wat niet altijd makkelijk is. Laat dit echter nu net onze specialiteit zijn.

Ruim 20 jaar ervaring in tentverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad Tiel en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Partytenten in Tiel

Met Van Vugt Verhuur heeft u ook in Tiel toegang tot een zeer uitgebreid assortiment aan partytenten. Wij verhuren verschillende soorten feesttenten, alle in diverse soorten en afmetingen:

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert uw gehuurde partytenten naar de feestlocatie en bouwt de locatie geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Tiel terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het kiezen van de juiste partytent geen kwaad kan of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: