Foto: Door Iusd – Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4322073

Tent huren in Oss

Een personeelsfeest, een bruiloft of misschien wel een festival in Oss? met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Ook in de gemeente Oss kunt u voor het opzetten van elke party terecht bij Van Vugt Verhuur. De stad Oss en zijn omstreken staan bekend als een hoogwaardige vestigingslocatie voor vele bedrijven, een regio die zich de laatste jaren aan het uitbreiden is. Bedrijvigheid zorgt voor mensen, Al deze mensen hebben soms behoefte aan ontspanning. Deze mensen willen af en toe een feestje, zo nu en dan een festival. Mensen die gaan trouwen, een grote reünie organiseren, over een fair wandelen. Aan deze evenementen en deze mensen heeft Van Vugt Verhuur veel te bieden, ook in Oss.

Ruim 20 jaar ervaring in partyverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad Oss en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Assortiment partytenten

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert de gehuurde partytent(en) naar de feestlocatie en bouwt de locatie geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Oss terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Wet- en regelgeving evenementen in Oss

Mede door onze ervaring tijdens verscheidene evenementen in Oss, zoals grote bedrijfsfeesten, is Van Vugt Verhuur uitstekend op de hoogte van de regelgeving die de gemeente Oss hanteert ten behoeve van het organiseren van evenementen. Wilt u hier zelf meer over weten, kijk dan vooral eens op de website van de Gemeente Oss.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het kiezen van de juiste partytent geen kwaad kan of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: