Tent huren in ’s-Hertogenbosch

De juiste tent voor elke party in ‘s-Hertogenbosch: met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Van Vugt Verhuur speelt hiermee in op de wensen van een levendige stad met Bourgondische allure, maar ook op de mogelijkheden van een stedelijk gebied waar bedrijvigheid sterk in opkomst is, een sterk kenmerk van ’s-Hertogenbosch. Wij bieden, te midden van deze succesvolle dynamiek, de perfecte mogelijkheid voor bedrijven en particulieren om hun sociale behoeften te vervullen. Want iedereen heeft wel eens trek in een feestje. En laten we bij Van Vugt Verhuur net alles op het gebied van feesttenten in huis hebben om ook van uw party een succesverhaal te maken.

Ruim 20 jaar ervaring in partyverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad ’s-Hertogenbosch en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Partytent huren in ‘s-Hertogenbosch

Met Van Vugt Verhuur heeft u ook in ’s-Hertogenbosch toegang tot een zeer uitgebreid assortiment aan partytenten. Wij verhuren verschillende soorten feesttenten, alle in diverse soorten en afmetingen:

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert uw partytent(en) naar de feestlocatie en bouwt deze geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in ’s-Hertogenbosch terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het kiezen van de juiste partytent geen kwaad kan of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in:

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw.