Van Vugt VERHUUR

Tijdelijke tenten

Corona teststraat

Tijdelijke tenten

Tijdelijke accommodatie

Variaties

In Nederland wordt social distancing ingezet als het belangrijkste middel tegen het coronavirus. Daarmee is onze maatschappij veranderd in een anderhalve-meter-samenleving. Niet voor elke instelling of bedrijf is het mogelijk zich hierop in te richten.
Van Vugt Verhuur heeft een concept ontwikkeld waarmee we tijdelijke, gebruiksklare accommodaties kunnen bouwen op elke mogelijke locatie. Accommodaties die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Onze Accommodaties kunnen volledig worden ingericht met verlichting, klimaatbeheersing, scheidingswanden en meubilair. Door aparte entrees en een scheidingswand in het midden van de accommodatie biedt u uw werknemers en/of bezoekers een veilig onderkomen om de kans op besmetting met COVID-19 te minimaliseren.

Accommodaties om bezoekers te ontvangen

De accommodatie is voorzien van systeemvloer. Systeemvloer zorgt voor een stabiel fundament, kan oneffenheden in de ondergrond afweren en is 100% waterpas te plaatsen door middel van laserapparatuur.

Daarnaast is de accommodatie voorzien van twee aparte entrees en in het midden een transparante afscheidingswand. Alle raampanelen zijn voorzien van veiligheidsglas.

De ruimte wordt voor u ingericht als een gezellige woonkamer met vintage materialen. Hiermee wordt een huiselijke sfeer gecreëerd waarin mensen op een rustige manier contact met elkaar kunnen hebben in een veilige omgeving.

Galerij