Tent huren in Zaltbommel

In Bommel is veel mogelijk, ook op het gebied van evenementen: met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Graag brengen we onze kennis van het organiseren van evenementen naar de vestingstad aan de Waal, om zo ook u te helpen met het neerzetten van uw ideale party, waarbij onze feesttenten letterlijk een overkoepelende oplossing bieden. Iets organiseren tijdens de Bommelweek bijvoorbeeld, van een stand voor op de braderie of een grote feesttent voor de livemuziek: Van Vugt Verhuur springen graag bij! Nijhoff ging naar Bommel om de brug te zien. Wij komen om uw party te zien slagen.

Ruim 20 jaar ervaring in tentverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad Zaltbommel en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Assortiment partytenten

Met Van Vugt Verhuur heeft u ook in Zaltbommel toegang tot een zeer uitgebreid assortiment aan partytenten. Wij verhuren verschillende soorten feesttenten, alle in diverse soorten en afmetingen:

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert de verhuurde tent(en) naar de feestlocatie en bouwt alles geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Zaltbommel terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het kiezen van de juiste partytent geen kwaad kan of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: