Foto via wijchenis.nl

Tent huren in Wijchen

In Wijchen vind je evenementen van groot en klein formaat. Ook voor deze evenementen zijn partytenten belangrijk. Met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Wijchen, hoewel nog Gelderland, blaakt van de Bourgondische, Brabantse sfeer. Het kleinschalige dorpsgevoel heerst, maar grote evenementen, zoals muziekfestivals, zijn geen uitzondering. Wijchenaren houden van feestelijke gezelligheid, iets waar Van Vught Verhuur over mee kan praten. Want laten wij nu al tijden dé specialist zijn wanneer het aankomt op evenementen en partytentverhuur.

Ruim 20 jaar ervaring in tentverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad Wijchen en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Partytenten in Wijchen

Met Van Vugt Verhuur heeft u ook in Wijchen toegang tot een zeer uitgebreid assortiment aan partytenten. Wij verhuren verschillende soorten feesttenten, alle in diverse soorten en afmetingen:

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert de verhuurde partyten(en) naar de feestlocatie en bouwt alles geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Wijchen terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het kiezen van de juiste partytent geen kwaad kan of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: