Tent huren in Nijmegen

Een geslaagd evenement wordt mede mogelijk gemaakt door het huren van de een goede partytent. Het kiezen van de juiste tent kan soms echter lastig zijn. Van Vugt Verhuur is een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Zo voorzien wij de oudste stad van Nederland van de perfecte partytenten voor ieder feest. Nijmegen is een echte evenementenstad: er is altijd wel wat te beleven. Het is dus geen overbodige luxe om in deze dynamische omgeving alles te bieden voor een geslaagd evenement. Van Vugt Verhuur draagt daar zorgt voor. Een goede party begint met een goede feesttent, en moge dat nu net zijn waar wij ons in hebben gespecialiseerd.

Met ruim dan 20 jaar ervaring in tentverhuur is Van Vugt Verhuur een deskundig en flexibel bedrijf, gevestigd in Lith en bekend met de stad Nijmegen en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiterst brede assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gepaste inrichting en een voortreffelijke drankselectie bij elkaar te brengen. Door een zo intensief mogelijke samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Assortiment partytenten

Met Van Vugt Verhuur heeft u ook in Nijmegen toegang tot een zeer uitgebreid assortiment aan partytenten. Wij verhuren verschillende soorten feesttenten, alle in diverse soorten en afmetingen:

Vervoer en opbouw door Van Vugt

Van Vugt Verhuur transporteert uw partytent(en) naar de feestlocatie en bouwt de locatie geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Nijmegen terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Wet- en regelgeving evenementen in Nijmegen

Mede door onze ervaring tijdens evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse en andere grote evenementen, zoals die in park Brakkenstein, zijn wij uitstekend op de hoogte van de regelgeving die de gemeente Nijmegen hanteert ten behoeve van het op- en afbouwen van partytenten. Wilt u hier zelf meer over weten, kijk dan vooral eens op de website van de gemeente Nijmegen.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het neerzetten van een geslaagd evenement geen kwaad kan, of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: