Tent huren in Arnhem

Arnhem, de culturele Gelderse hoofdstad. Een glooiende stad, karakteristiek en met een sfeervolle ambiance. Feesten doe je hier niet alleen in het Gelredome. Het hele jaar door vinden er veel buitenevenementen plaats, zoals SonsbeekTheaterAvenue. Van Vugt Verhuur speelt hier graag goed op in. Wij zijn een ervaren bedrijf in tentverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest.

Ruim 20 jaar ervaring in tentverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentverhuur, gevestigd in Lith en bekend met de stad Arnhem en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment is het mogelijk voor elk evenement de juiste partytenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement.

Assortiment partytenten

Met Van Vugt Verhuur heeft u ook in Arnhem toegang tot een zeer uitgebreid assortiment aan partytenten. Wij verhuren verschillende soorten feesttenten, alle in diverse soorten en afmetingen:

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert de verhuurde tent(en) naar de feestlocatie en bouwt alles geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Arnhem terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald. Door onze ervaring met evenementen in Arnhem, zijn wij uitstekend op de hoogte van de regelgeving die de gemeente Arnhem hanteert ten behoeve van het op- en afbouwen van partytenten.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het kiezen van de juiste partytent geen kwaad kan of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: