Partyverhuur in gemeente ‘s-Hertogenbosch voor elk evenement

Een personeelsfeest, een bruiloft of misschien wel een festival: met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in partyverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Van Vugt Verhuur speelt hiermee in op de wensen van een levendige stad met Bourgondische allure, maar ook op de mogelijkheden van een stedelijk gebied waar bedrijvigheid sterk in opkomst is, een sterk kenmerk van ’s-Hertogenbosch. Wij bieden, te midden van deze succesvolle dynamiek, de perfecte mogelijkheid voor bedrijven en particulieren om hun sociale behoeften te vervullen. Want iedereen heeft wel eens trek in een feestje. En laten we bij Van Vugt Verhuur net alles in huis hebben om ook van uw party een succesverhaal te maken.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment te huren partymaterialen, zoals partytenten, feestmeubilair, bar- en keukenmateriaal, overige inrichting en keukengerei. Zelfs voor de dranken bent u bij Van Vugt Verhuur aan het juiste adres. U bepaalt de sfeer, de inrichting en de drankenlijst. Wij zorgen vervolgens voor de perfecte partytent(en) en de benodigdheden om precies uw gewenste ruimte en sfeer te creëren.

Ruim 20 jaar ervaring in partyverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in partyverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment aan partymateriaal is het mogelijk voor elk evenement de juiste tenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, zorgen we samen met u voor het succes van uw feest. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor elk evenement. Wij dragen maar al te graag zorg voor:

  • De perfecte partytent
  • Hoogwaardige keukenapparatuur
  • Stijlvol horecameubilair
  • Een passende party-inrichting
  • Prettig tafelgerei
  • Al uw drankwensen

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert al het gehuurde partymateriaal naar de feestlocatie en bouwt de locatie geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in ‘s-Hertogenbosch terechtkomt en wordt opgebouwd. Eventueel kunnen we u ter plaatse voorzien van advies wat de inrichting betreft. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Wet- en regelgeving evenementen in ‘s-Hertogenbosch

Mede door onze ervaring tijdens evenementen in ‘s-Hertogenbosch, voorbeeld, zijn wij uitstekend op de hoogte van de regelgeving die de gemeente ‘s-Hertogenbosch hanteert ten behoeve van het op- en afbouwen van partytenten. Wilt u hier zelf meer over weten, kijk dan vooral eens op de website van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het neerzetten van een geslaagd evenement geen kwaad kan, of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: