Foto via wijchenis.nl

Partyverhuur in gemeente Wijchen voor elk evenement

Binnenkort een evenement in Wijchen? Met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in partyverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Hier in Wijchen is het Bourgondische van Brabant al echt te proeven. Een dorp met stadse allure, met kleine, maar ook grote evenementen, zoals muziekfestivals, zijn geen uitzondering. In Wijchen zijn we van feestelijke gezelligheid, iets waar Van Vught Verhuur over mee kan praten. Want laten wij nu al tijden dé specialist zijn wanneer het aankomt op evenementen en partytentverhuur.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment te huren partymaterialen, zoals partytenten, feestmeubilair, bar- en keukenmateriaal, overige inrichting en keukengerei. Zelfs voor de dranken bent u bij Van Vugt Verhuur aan het juiste adres. U bepaalt de sfeer, de inrichting en de drankenlijst. Wij zorgen vervolgens voor de perfecte partytent(en) en de benodigdheden om precies uw gewenste ruimte en sfeer te creëren.

Ruim 20 jaar ervaring in tentverhuur

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in partyverhuur, gevestigd in Lith en dus bekend met de stad Wijchen en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment aan partymateriaal is het mogelijk voor elk evenement de juiste tenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, verzekeren we samen met u het succes van uw feest. Wij dragen maar al te graag zorg voor:

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert al het gehuurde partymateriaal naar de feestlocatie en bouwt de locatie geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Wijchen terechtkomt en wordt opgebouwd. Eventueel kunnen we u ter plaatse voorzien van advies wat de inrichting betreft. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het neerzetten van een geslaagd evenement geen kwaad kan, of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: