Partyverhuur in gemeente Nijmegen voor elke evenement

Een personeelsfeest, een bruiloft of misschien wel een festival: met Van Vugt Verhuur heeft u te maken met een ervaren bedrijf in partyverhuur dat zich primair richt op het grotere (bedrijfs)evenement, maar ook de particulier niet uit het oog verliest. Ook in Nederlands oudste stad zorgen wij op die manier voor de perfecte partymaterialen voor ieder feest. Nijmegen is een echte evenementenstad: er is altijd wel wat te beleven. Een typische studentenstad ook. Dat feestjes geen zeldzaamheid zijn, spreekt dus voor zich. Het is geen overbodige luxe om in deze bruisende omgeving alles te bieden voor een geslaagd evenement. Van Vugt Verhuur draagt daar zorgt voor. Voor een goede party zijn de juiste feestmaterialen belangrijk, en laat dat laatste nu net onze specialiteit zijn.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment te huren partymaterialen, zoals partytenten, feestmeubilair, bar- en keukenmateriaal, overige inrichting en keukengerei. Zelfs voor de dranken bent u bij Van Vugt Verhuur aan het juiste adres. U bepaalt de sfeer, de inrichting en de drankenlijst. Wij zorgen vervolgens voor de perfecte partytent(en) en de benodigdheden om precies uw gewenste ruimte en sfeer te creëren.

Ruim 20 jaar verhuurervaring in Nijmegen

Van Vugt Verhuur is een flexibel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in partyverhuur, gevestigd in Lith en bekend met de stad Nijmegen en omgeving. Al die tijd heeft de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop gestaan, een eigenschap waar we trots op zijn. Want of het nu om een zakelijk of een particulier evenement gaat, dankzij ons uiteenlopend assortiment aan partymateriaal is het mogelijk voor elk evenement de juiste tenten, een gelikte inrichting en een treffende drankselectie bij elkaar te brengen. Door deze intensieve samenwerking, verzekeren we samen met u het succes van uw feest. Wij dragen maar al te graag zorg voor:

  • De perfecte partytent
  • Hoogwaardige keukenapparatuur
  • Stijlvol horecameubilair
  • Een passende party-inrichting
  • Prettig tafelgerei
  • Al uw drankwensen

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert al het verhuurde partymateriaal naar de feestlocatie en bouwt alles geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Nijmegen terechtkomt en wordt opgebouwd. Eventueel kunnen we u ter plaatse voorzien van advies wat de inrichting betreft. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald.

Transport en opbouw

Van Vugt Verhuur transporteert de verhuurde tent(en) naar de feestlocatie en bouwt alles geheel naar uw wens op. We werken met zeer vakkundige mensen, zodat alles voor uw party op de juiste, veilige wijze in Arnhem terechtkomt en wordt opgebouwd. Na uw evenement wordt alles netjes afgebroken en opgehaald. Door onze ervaring met evenementen in Arnhem, zijn wij uitstekend op de hoogte van de regelgeving die de gemeente Arnhem hanteert ten behoeve van het op- en afbouwen van partytenten.

Wet- en regelgeving evenementen in Nijmegen

Mede door onze ervaring tijdens evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse en andere grote evenementen, zoals die in park Brakkenstein, zijn wij uitstekend op de hoogte van de regelgeving die de gemeente Nijmegen hanteert ten behoeve van het op- en afbouwen van partytenten. Wilt u hier zelf meer over weten, kijk dan vooral eens op de website van de gemeente Nijmegen.

Interesse?

Vindt u ook dat een beetje hulp bij het neerzetten van een geslaagd evenement geen kwaad kan, of weet u precies wat u wilt, maar moet het alleen nog geregeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in: